Superkrossihooaeg lõppes võidukihutamisega ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Civicul kihutav Kairo Kallas pani Audru ringraja krossirajal edukale hooajale väärilise punkti.
Honda Civicul kihutav Kairo Kallas pani Audru ringraja krossirajal edukale hooajale väärilise punkti. Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja viimasel etapil kihutasid Audru ringraja krossirajal peale traditsiooniliste võistlusklasside Eesti, Läti ja Venemaa krosskardid ja lõunanaabrite Volgad.

2WD-vabaklassis oli taas kiireim Kairo Kallas, talle järgnesid Tõnu Peek ja Aivo Ojala. Esiveoliste autode finaali võitis Simo Lind, kannul Margus Ollino ja Andres Rohtla. Tagaveoliste sõidukite arvestuses olid kolm kiiremat Margo Soomets, Kauri Metsaots ja Kristjan Ojaste ja 4WD-vabaklassis mahtusid pjedestaalile Ameriico Jöffert, Ainar Arula ja Raini Roomets. Noorte võidukihutamisel teenis esimese auhinna Kristofer Lupp, teiseks tuli Marko Andreas Muru ja kolmas oli Kevin Maltsev.

Rahvakrossil jõudis esimesena finišisse Karol Pert, kannul Silver Viilas ja Margus Suigusaar. Volgade võidukihutamisel sai üllatusvõidu Pärnu autosportlane Mareck Pukk, lõunanaabrid Ainars Senfelds ja Guntis Skele pidid leppima vastavalt teise ja kolmanda kohaga. 650 ccm krosskartide klassis tuli esimeseks Laur Langeproon, lätlane Davis Tobiass sai teise ja Marti Sepp kolmanda auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles