Kaks kindlat võrkpallivõitu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekaalukad võidud Järvamaa ja Selveri meeste üle olid pärnakatele eurosarja kergeks eelmänguks.
Ülekaalukad võidud Järvamaa ja Selveri meeste üle olid pärnakatele eurosarja kergeks eelmänguks. Foto: Ardi Truija

Neljapäeval kodus Kreeka Piraeuse Olympiacose vastu euroteelegi astuv Pärnu VK meeskond alustas Baltimaade Saja liigat 3:0 võitudega Järvamaa ja Selveri vastu.

Seni Schenkeri liiga nime all mängitud baltlaste sarja nimetatakse nüüd 100 loodetava 1000 euroga toetaja auks Saja liigaks, samuti on uudis leedulaste liitumine. Vilniuse FV SM Taurase tasemest andis nädalavahetus sellise vihje, et Riia RTU/Robežsardze vastu said leedulased kõigis kolmes geimis 19–22 punkti, Kuldigalegi kaotasid avageimi, aga võitsid kolm järgmist ja avasid võiduarve.

Pärnu mehed alustasid laupäeval ülekaaluka 3:0 (16, 18, 14) võiduga Paides Järvamaa VK üle. Treener Avo Keel mängitas kõiki oma mehi, enim punkte kogusid Taavet Leppik (8) ja Andrus Raadik (7). Serviässasid löödi kuus, vastuvõtuprotsendiks kirjutati selles ühepoolses mängus 76,5, rünnakuprotsendiks 78,1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles