Noored saavad taas töövarjuks minna

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa tervishoiutöötajaid võib tööst ilma jääda.
Osa tervishoiutöötajaid võib tööst ilma jääda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kõikjal Eestis tähistatakse 19. novembril töövarjupäeva, mil gümnaasiumiõpilased saavad tutvuda huvitavate ametite ja tegusate inimeste igapäevaste tegemiste ja kohustustega.

Töövarjupäev annab võimaluse heita pilk täiskasvanud eduka inimese “päristöö” olemusse. Töövarjupäeval saab vähemalt poole tööpäeva vältel varjuna jälgida oma ala spetsialisti töid ja tegemisi protsessi sekkumata.

„Kui noor ise töövarjuks kohta ei leia, on Pärnumaa Rajaleidja keskus Pärnumaa noorte infoportaali kokku kogunud pakkumised spetsialistidelt, kes on nõus võtma sel aastal töövarju ja kellega saab kokkuleppeid teha,“ teavitas Pärnumaa Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula.

Töövarjusid ootavad näiteks Lääne prefektuur, Pärnu haigla, Pillerpalli, Ülejõe, Kadri, Tammiste ja Lindi lasteaed, OSHINO Electronics Estonia, maksu- ja tolliamet, Tre Raadio Pärnu stuudio, JJ Street tantsukool.

Pakkumiste nimekiri on täiendusteks avatud kuni 10. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles