Matkamängu pantvangikriis lahenes kiljumise saatel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivsed osalejad haarasid politsei maskoti pantvangi võtnutel relvad käest ja näitasid, mis tunne on relvatoru ees seista.
Aktiivsed osalejad haarasid politsei maskoti pantvangi võtnutel relvad käest ja näitasid, mis tunne on relvatoru ees seista. Foto: Urmas Luik

Reede oli Paikusel koolinoorte õhtune matkamäng P.Õ.M.M., mille kestel 15 kuueliikmelist Pärnumaa võistkonda lahendas kõikvõimalikke harivaid ja lõbusaid ülesandeid, sattudes muu hulgas pantvangidraamasse.

Ürituse korraldaja Marika Valter Paikuse noortekeskusest Panoke rääkis, et mitu organisatsiooni oli noortele välja mõelnud eri ülesandeid, mille lahendamise eest sai punkte. Ülesanded olid harivad ja andsid teadmisi turvalisuse ja ohutuse kohta.

Nii said lapsed lahendada Paikuse politseikooli ruumides pantvangidraamat, proovida “joobes” prillidega rattasõitu ja katsetada päästevesti selgapanekut tormisel merel. Merd asendas sedapuhku küll batuudil hüppamine. Aide autokool oli kohal oma pöörleva autoga, milles lapsed võisid kogeda avariilisest autost välja ronimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles