Mart Viisitamm: Koopia või originaal Keskerakonda juhtima

Mart Viisitamm
, Endine keskerakondlane, Pärnu linnapea 2005–2009
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: PP

Minu hea sõber Ardo Aasa kirjutas artikli, mille põhiseisukoht oli, et Keskerakond saab Savisaareta hakkama. Tema lugu lugedes tuleks kindlasti meeles pidada, et Ardo on keskerakondlaseks oldud aastate jooksul rääkinud ja teinud üht, kuid mõelnud teist.

Neli aastat tagasi tegutses ta Edgar Savisaare huvides, kuid samal ajal soovis toetada Jüri Ratast, sealjuures kurtis ta oma skisofreenilise siseheitluse üle. Seega tuleks tema sõnum lugejale tõlkida järgmiselt: Keskerakond ei saa Savisaareta hakkama.

Mõneti saan ma Aasast aru: nüüd Kadri Simsoni kõrval istudes ei julgegi keegi valjuhäälselt Edgar Savisaart kiita ja toetada. Seda enam, et Ardo isiklik ambitsioon oli vähemalt praeguses volikogu koosseisus esimehe kohal haamriga vibutada, aga ta unustas, et selleks tuleb kõigepealt lasta end vähemalt volikogu liikmeks valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles