Kadunud mehe liikumise kohta tuli uut infot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar
Gunnar Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Nädala eest, 28. oktoobril lahkus oma peatuskohast Pärnumaal Vändras 52aastane Gunnar ja tema asukoht on teadmata. Politsei teatas, et mehe liikumise kohta tema kadumise päeval on lisandunud infot.

Gunnar lahkus 28. oktoobril kella 7.15 paiku oma peatuskohast Vändra alevis Vihtra teel. Lähedastel ei ole õnnestunud temaga kontakti saada ja politsei poole pöördusid nad sooviga tema asukoht kindlaks teha.

Lääne prefektuuri teatel pole senised otsingud kahjuks tulemusi andnud, kuid on lisandunud teave, et Gunnarit nähti 28. oktoobri hommikul Vändra alevis Jakobsoni tänava ääres minemas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee suunas.

Juhul kui keegi nägi Gunnarit kas hääletamas, märkas tema edasist liikumissuunda või koguni võttis auto peale ja viis teda edasi, palub politsei info jagamiseks ühendust võtta piirkonnapolitseinikuga telefonil 529 7002.

Gunnar on umbes 165 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Ta on tumeda siilisoenguga ja kui teda viimati nähti, oli tal mõnepäevane habe. Viimastel andmetel oli mehel seljas ruuduline paksem fliis ja jalas laigulised püksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles