Ammende villa valiti Euroopa kuue võluvaima hulka

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisis välja kuulutatud Euroopa luksuslikemate puhkuseveetmiskohtade nimistusse valiti ka Pärnus asuv Ammende villa.
Pariisis välja kuulutatud Euroopa luksuslikemate puhkuseveetmiskohtade nimistusse valiti ka Pärnus asuv Ammende villa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pariisis välja kuulutatud Euroopa luksuslikemate puhkuseveetmiskohtade nimistusse valiti ka Pärnus asuv Ammende villa.

Ammende villa valiti Prix Villegiature`il nominendiks Euroopa kõige võluvama hotelli kategoorias.

Grand prix läks selles kategoorias Itaala hotellile Capri Grand Palace Hotel & SPA.

Euroopa parimaks luksuslikuks puhkehotelliks krooniti Hotel Le Bristol, mis asub Prantsusmaal Pariisis.

Euroopa parimaks restoraniks kuulutati Grand Hotel Les Trois Rois restoran Cheval Blanc Baselis (Šveits), mida arendab kahe Michelini tärniga peakokk Peter Knogl.

Prix Villegiature asutati aastal 2003 Pariisis ning selle eesmärk on valida ja tutvustada lugejatele-vaatajatele igal aastal parimaid lukusliku puhkuse pakkujaid Euroopas, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas.

Auhinnakomisjoni žüriisse kuulub ja osalejaid hindab anonüümsete külastuste käigus 22 korrespondenti ning ajakirjanikku kogu maailmas tuntud meediakanalitest ja väljaannetest, nagu Vogue, Where, Conde Nast Traveller, Elle, Richesse, The Observer, Guardian, Suisse Presse Medias, mitu Prantsusmaa, Ühendkuningriigi, USA, Austraalia telekanalit, Al Arabya TV, RTP TV ja teised.

Nominentide ja võitjate hulgas on viimasel kahel aastal olnud luksushotellid Palais Namaskar Marokos, Hotel Du Cap Eden Roc Antibes’ Prantsusmaal, Imperial Hotel Tokyo Jaapanis, The Peninsula Paris Prantsusmaal, Grand Hotel Villa Serbelloni Itaalias Bellagios, Lotte Hotell Moscow Venemaal, One&Only Royal Mirage Dubais, Hotel Royal Prantsusmaal Evianis, Plaza Athénée Pariisis, Park Hyatt Vienna Austrias, Hotel Hermitage Monte Carlo, Four Season ja Rafflesi gruppide hotellid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles