Piccolo kutsub eeljuubelile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suupilliklubi Piccolo.
Suupilliklubi Piccolo. Foto: Ants Liigus

Suupilliklubi Piccolo tähistab Pärnu raekojas homme kell 16 tasuta kontserdiga oma eeljuubelit, üles astuvad klubi solistid ja ansamblid, Pärnumaa lõõtspillihaigete selts ja üllatuskülalised.

Novembris täitub 19 aastat päevast, mil Nooruse majas kogunes Feliks Kargi üleskutse peale 18 meest ja suupillimängu populariseerimiseks loodi suupilliklubi Piccolo. “Kark on tänapäevani klubi president ja aktiivsete klubiliste arv on ammu ületanud poolesaja piiri, vaatamata vikatimehe räsimistele asutajaliikmete hulgas,” avaldas suupilliklubi juhatuse liige Elmar Trink.

Klubi elujõulisust näitavad Tringi sõnutsi lõppeva aasta saavutused: raugematu energiaga Pärnu Harmonica festivali vedamine, mis tuleval aastal toimub juba 15. korda, ja tänavuse konkursi grand prix’ võit. Sel aastal ilmus ka klubi asutajaliikme Ilmar Tõnissoni sulest kauaoodatud “Suupilliõpik”, mis on muutunud omamoodi bestselleriks nagu ka Piccolo Folgi suve hakul üllitatud CD.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles