Õpetajad kogunevad digivahetundi pidama

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknädalasel digivahetunnil kogunesid Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpetajad arvutiklassi ja asusid kolleegi juhatusel isiklikes nutiseadmetes sammhaaval uude keskkonda sisenema. Pildil õpetaja Kristi Treial.
Kesknädalasel digivahetunnil kogunesid Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpetajad arvutiklassi ja asusid kolleegi juhatusel isiklikes nutiseadmetes sammhaaval uude keskkonda sisenema. Pildil õpetaja Kristi Treial. Foto: Urmas Luik

Digipöördes osalevates Pärnu koolides korraldavad õpetajad üksteise innustamiseks korra või kaks nädalas digivahetunni, kus kõik õpetajad saavad võimaluse tutvustada kolleegidele mõnd digikeskkonda.

Vanalinna põhikoolis tehakse nutivahetunde juba teist aastat ja direktor Pille Tahkeri hinnangul on digivahetunni väärtus kolleegilt kolleegile õppimine, teadmiste ja kogemuste jagamine. Seda vahetundi oodatakse.

“Meie paneme digivahetunni õppimisteemad kooli kodulehel, et teisedki koolid saaksid seda kasutada. Meie blogi on külastanud tuhanded huvilised,” lisas Tahker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles