Pärnu võrkpallurid Kreeka tippklubi vastu seekord ei saanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus Pärnu spordihallis kodune võrkpalliklubi meeskond CEV Cupi eurosarja 1/16-finaali avamängus lahingusse 27kordse Kreeka meistri Piraeuse Olympiacosega. Paraku pidid pärnakad leppima kaotusega seisus 1:3.

Pärnu alustas esimest geimi kreeklaste vastu edukalt, olles pidevalt eduseisus. Esimene geim lõppes tulemusega 25:20 Pärnu kasuks.

Teises geimis alustas Pärnu küll kaotusseisus, kuid kümne punkti juures suudeti jälle seis viigistada ja vahepeal ettegi minna. Esimeses geimis veidi uimaselt mänginud kreeklased olid teises geimis agressiivsemad ja võitsid geimi 25:20. Pärnu teeb teises geimis koguni seitse pallinguviga.

Kolmandat geimi alustas Pärnu nõrgalt ja on kaotusseisus. Rohkelt vigu teinud Pärnu meeskond leiab end taas geimi lõpus. Geimi lõpus on seis tasavägine, kust vägagi pingerohkest olukorrast väljus võitjana sellise skooriga nagu 32:30 kreeklased.

Võitluslikult alanud neljanda geimi lõpus pärnakatest enam vastaseid polnud, tehti rohkelt vigu ja kaotati geim 16:25 ja kogu mäng seisuga 1:3.

Pärnu meeskonna vastu võitles Kreeka kõige tituleeritum klubi. Aastal 1926 asutatud Olympiacos on võitnud rekordilised 27 meistritiitlit ja 15 karikat, 48 aasta jooksul on koduses meistrisarjas medalita jäädud vaid kolmel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles