Jahtklubi tunnustas tublimaid sportlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Luur võitis lõppenud hooajal jääpurjetamises noorte maailmameistri tiitli ja teenis suvises purjetamises juunioride Euroopa kulla.
Keith Luur võitis lõppenud hooajal jääpurjetamises noorte maailmameistri tiitli ja teenis suvises purjetamises juunioride Euroopa kulla. Foto: Urmas Luik

Pärnu jahtklubi 109. hooaja lõpupeol auhinnati spordiaastal silmapaistvamaid tulemusi saavutanud sportlasi ja meeskondi.

Meie edukaim noor oli Keith Luur, kes võitis Ice Optimisti klassi jääpurjetamises maailmameistri tiitli ja tuli Zoom8 klassi svertpaadil Euroopa meistriks. Johannes Puusepp teenis DN-klassi jääpurjetamises juunioride maailmameistrivõistlustel hõbemedali ja täiskasvanute konkurentsis sai Jaan Akermann Euroopa tšempionaadil viienda koha.

Avamerepurjetamises võitis jahi Sugar 2 meeskond kodulahel ORC-klassi Euroopa meistrivõistlustel hõbemedali.

Jahtklubi aasta kapteni tiitli pälvis Jaan Akermann, aasta treeneriks nimetati Tõnis Vare ja aasta tegu oli Euroopa meistrivõistlused Pärnu lahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles