Terviseedendaja leiab tööst hingerahu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Zonta klubi on koostöös linnavalitsusega linna terviseedendaja aunime välja andnud 2010. aastast, Inna Sulg sai selle kätte konverentsil “Tervis algab täna”.
Pärnu Zonta klubi on koostöös linnavalitsusega linna terviseedendaja aunime välja andnud 2010. aastast, Inna Sulg sai selle kätte konverentsil “Tervis algab täna”. Foto: Urmas Luik

Äsja Pärnu linna aasta terviseedendaja tiitli pälvinud Inna Sulg aitab oma tööga inimestel selja sirgu ajada ja oma kehaga taas sõbraks saada.

Nimelt keskendub staažikas tantsu- ja liikumisõpetaja igas eas inimeste rühi parandamisele liikumise abil, lähtudes konkreetsest isikust. Tema süvalihaste treeningud aitavad leevendada lihaspingeid ja parandada keha liikuvust, et muuta taas painduvaks töötamisest kangeks jäänud selg, tippspordist kahjustatud liigesed või pingetest kössis õlad.

Õpetades läbi elu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles