Esimene Nordic Aviationi lend väljus varahommikul Amsterdami

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene Nordic Aviationi lend väljus varahommikul Amsterdami.
Esimene Nordic Aviationi lend väljus varahommikul Amsterdami. Foto: Magnus Heinmets

Nordic Aviation Groupi tegevusajaloo esimene lend väljus täna varahommikul Amsterdami. Lend toimus koostöös Adria Airwaysiga ja lendas firma BMI.

Nordic Aviationi juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnutsi läks varahommikul kõik rahulikult ja plaanipäraselt ja lennuk väljus õigel ajal. „Oli rõõm näha esimesi reisijaid meie esimese Nordic Aviation lennu pardal. Tegu oli ajaloolise momendiga, mis loodetavasti on põneva teekonna algus. Olime oma meeskonnaga ise lendu ära saatmas,“ ütles Sakkov. „Esimesel lennul oli pardal 32 reisijat ja juba praegu on teada, et tänaseks tagasilennuks Amsterdamist on pakkuda vaid üks vaba koht.“   

Nordic Aviationi lennud toimuvad täna veel Kopenhaagenisse, Oslosse, Stockholmi, Amsterdami, Brüsselisse ja Trondheimi. Pileteid Nordic Aviationi lendudele saab osta www.nagroup.ee või Nordic Aviationi lennujaama kassast.

Kõigil lähiajal Nordic Aviationiga lendajatel soovitame tulla lennujaama aegsasti ehk vähemalt kaks tundi enne oma lendu. Nordic Aviationil puudub seni veel internetis lennule registreerimise võimalus, mistõttu check-in tuleb teha reisiterminalis kohapeal.

Nordic Aviation teatas tegevuse alustamisest tänasest koostöös viie Euroopa lennundusettevõttega kaheksal lennuliinil, sõidutades Amsterdami, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Oslosse, Kiievisse, Trondheimi ja Vilniusesse.   

Nordic Aviation on praegu vaid lendude tellija, sest ettevõttel ei ole veel oma lennukeid ega meeskondi. Reisijaid teenindatakse koostöös lennufirmadega BMI, Trade Air, NextJet ja Carpatair, millelt on renditud lennukipark koos meeskondadega, ja Adria Airways, millelt on lennuettevõtja sertifikaat, kommertsplatvorm ja piletimüügisüsteem. Seetõttu kehtivad Nordic Aviationi lendudel esialgu Adria Airwaysi reeglid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles