Ettevõtlikku pärnakat otsitakse viiendat korda

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus kuulutas välja konkursi "Ettevõtlik pärnakas", mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata kaasa uuenduslike ettevõtete loomisele Pärnumaal.
Pärnu linnavalitsus kuulutas välja konkursi "Ettevõtlik pärnakas", mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata kaasa uuenduslike ettevõtete loomisele Pärnumaal. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja konkursi "Ettevõtlik pärnakas", mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata kaasa uuenduslike ettevõtete loomisele Pärnumaal.

Võistlus koosneb kahest osast. Esimene on äriideede konkurss, millele järgneb parimate äriideede autorite koolitusprogramm.

Äriidee peab sisaldama toote/teenuse detailset kirjeldust, projekti pika- ja lühiajalisi eesmärke, toote tootmiseks või teenuse osutamiseks vajalike põhiprotsesside kirjeldust, konkurentsisituatsiooni kirjeldust, projekti maksumust ja rahastamisallikaid. Ideede esitamise tähtaeg on 1. detsember.

Seejärel valitakse detsembris välja 15–20 parimat äriideed, mille autorid saavad võimaluse osa võtta koolitustest ja töötubadest.

Linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev lubas, et väljakuulutatud ettevõtliku pärnaka konkursi viies hooaeg on väga sisukas.

"Oleme plaani võtnud külastada ettevõtteid ja mitu mentorit on andnud oma jah-sõna osalejate nõustamiseks. Soovitan programmi kandideerida kõigil, kes on just alustanud või plaanivad alustada oma ettevõtmisega," seletas Raev.

Konkursil osalemine annab hea võimaluse kohtuda ettevõtlike inimeste ja oma ala asjatundjatega, koguda teadmisi ettevõtlusega alustamiseks, saada väärtuslikke nõuandeid ja personaalset nõustamist, teha esimesed sammud ettevõtluses mentorite abiga ja võita oma äriplaani elluviimiseks 3000 euro suurune auhinnaraha.

Täpsem informatsioon ettevõtluskonkursil osalemise kohta on leitav Pärnu linna veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles