Lasteaias koos isaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellukese lasteaia lapsed lustisid koos isadega.
Kellukese lasteaia lapsed lustisid koos isadega. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaias Rodnitšoki rühma jaoks oli reede üks ütlemata põnev päev, sest pärast lõunaund sai isad koos lastega kojuminekuni mängida.

Kuigi see päev oli mõeldud just isadele, olid loomulikult emadki lasteaeda oodatud. Selleks tähtsaks päevaks tehti ettevalmistusi juba varem: lapsed õppisid isast luuletusi ja laule, voolisid plastiliinist isegi väikesed isa kujud ja mis kõige tähtsam – valmistasid hoole ja armastusega isale kingituseks imekenad kaardid.

Reede õhtul võisid isad koos lastega teha kõike seda toredat, mida lapsed tavalistel lasteaiapäevadel teevad: tehnikahuvilised isad said ülesandeid lahendada LED-tahvli ja tahvelarvuti abil, kunstihuvilised võisid meisterdada ja joonistada, mänguhuvilised aga lastega mängunurgas aega veeta.

Lõpuks jõudis kätte kõige oodatum hetk, kui lapsed said isadele näidata, mida nad õppinud olid, ja omatehtud kingitused üle anda.

Koju minnes olid rõõmsad nii isad kui lapsed. Koos oli veedetud üks tore ja meeldejääv õhtupoolik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles