Pärnu muusikakooli õpilased olid Kaunase konkursil edukad

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flööt. Foto on illustreeriv.
Flööt. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu muusikakooli klaveri-, keelpilli-, puhkpillimängijad ja lauljad osalesid kolmandal rahvusvahelisel noorte instrumentalistide konkursil Kaunas Sonorum 2015 ja pälvisid auhinnakohti.

Puhk- ja löökpillide konkursi C-kategoorias (13–15aastased) sai kolmanda koha Laura Pähkel ja diplomi Birgit Padul, neid juhendasid Marju Mäe ja Peeter Malkov G. Otsa nimelisest muusikakoolist.

Puhk- ja löökpillide konkursi B-kategoorias (12-14aastased) sai flöödimängija Sirle Allikivi diplomi. tema juhendaja on Marju Mäe.

Pärnu muusikakooli projektijuht Maarja Talts lausus, et Marju Mäe flöödiklassi teisedki õpilased Elise Pähkel ja Karmen Kõrnas esinesid tublisti. Kõiki võistlejaid saatis klaveril Tiiu Maasing G. Otsa nimelisest muusikakoolist.

Talts märkis, et konkurss oli osavõturohke ja ülitihe, kuna puhkpillide ja löökpillide erialad võistlesid koos. Mõnes rühmas oli kuni 35 osavõtjat, puhkpillide konkursil osales neljas vanuserühmas kokku 109 noort muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles