Plaanitust kõrgem hind lükkab Pärnu sisejulgeolekuhoone ehituse edasi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisejulgeolekuhoone ehituse algus Tammsaare tänava endisesse sõjaväelinnakusse lükkub järgmisse, võib-olla isegi ülejärgmisse aastasse.
Sisejulgeolekuhoone ehituse algus Tammsaare tänava endisesse sõjaväelinnakusse lükkub järgmisse, võib-olla isegi ülejärgmisse aastasse. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kuigi Riigi Kinnisvara AS (RKAS) lootis Pärnu sisejulgeolekuhoone ehitusega Tammsaare puiestee ääres tänavu alata, ei maksa sealt ehitustegevuse märke sel ega ilmselt tuleval aastalgi otsida.

Mullu juulis kinnitas siseminister Hanno Pevkur, et ühishoone ehitus algab kindlasti 2015. aastal. Ja veel tänavu augustis ütles RKASi eelmine juht Jaak Saarniit Pärnu Postimehele antud intervjuus, et Tammsaarde kavandatud sisejulgeolekuhoone projekt koos ehitusloa taotlusega on Pärnu linnavalitsusele esitatud ja kui kõik läheb hästi, on oktoobri keskpaiku ehitusluba käes.

Septembris pidi alustatama ehitushanke koostamisega ja hange välja kuulutatama ja Saarniit avaldas lootust, et ehitusega õnnestub alata juba enne jõule. Nimetatud ajagraafikus liigutigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles