PÖFF toob Pärnusse filmid elu keerdkäikudest

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michel Gondry film “Mikroobid ja bensiin” viib vaataja koos peategelaste – kahe teismelise poisi ja nende ehitatud sõiduki-majaga – humoorikale ja põnevale rännakule mööda Prantsusmaad.
Michel Gondry film “Mikroobid ja bensiin” viib vaataja koos peategelaste – kahe teismelise poisi ja nende ehitatud sõiduki-majaga – humoorikale ja põnevale rännakule mööda Prantsusmaad. Foto: promo

Reedel algav Pimedate Ööde filmifestival PÖFF toob Pärnusse paarkümmend linateost, mis kõnelevad elu pöördelistest hetkedest, inimeseks olemise rõõmudest ja muredest.

PÖFFi Pärnu koordinaatori Krista Visase sõnutsi näidatakse festivalifilme suvepealinnas viiendat korda.

Kolmel aastal sai valikut PÖFFi filmidest näha Pärnu keskraamatukogu saalis, siis kolisid linateosed DVDdelt ja blueray-formaadist arvutitesse. Kuna raamatukogul vastavaid kinotehnilisi võimalusi polnud, jäi Pärnu filmisõpradel üks PÖFFi-aasta vahele. Mullu näidati festivalifilme vastvalminud Apollo kinos ja samas paigas saab filme nautida ka tänavu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles