Digipöörde projekti pilootkoolid osalesid esimesel koolitusel

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päärnumaal digipöörde projektis osalevate koolide arendusmeeskonnad kogunesid Vanalinna kooli esimesele koolitusele.
Päärnumaal digipöörde projektis osalevate koolide arendusmeeskonnad kogunesid Vanalinna kooli esimesele koolitusele. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikoolis toimus Pärnumaa digipöörde projekti esimene ühiskoolitus, kus osalesid pilootprojektiga liitunud koolide arendusmeeskonnad.

„Esimesel koolitusel keskenduti pilootprojekti eesmärkidele ja ülesannetele ning jagati meeskondadele nõuandeid, kuidas projekti tegevuskava edukalt ellu viia ja kuidas kaasata projekti tegevustesse kogu kooli õpetajaskonda,“ rääkis Vanalinna kooli direktor Pille Tahker.

Õppealajuhataja Kaire Teemägi mütlust mööda toimus esimene praktiline koolitus, kus Vanalinna kooli õpetajad õpetasid kasutama eri keskkondi,  jagasid nõuandeid nutitundide andmiseks ja digivahendite integreerimiseks õppeprotsessi.   

Projekti algatas ja seda juhib Vanalinna põhikool. Projekti peamine eesmärk on õpilaste ja õpetajate digipädevuse ning digitaalse kirjaoskuse arengu toetamine, muutunud õpikäsituse juurutamine koolis, integreerides nutiseadmed eesmärgipäraselt ja süsteemselt õppeprotsessi.

10. novembri koolitusel osalesid Häädemeeste ja Tõstamaa keskkool, Pärnu-Jaagupi, Vändra ja Sindi gümnaasium, Audru, Are, Tori, Uulu ja Tootsi kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles