Arborist: linn ei teinud puulõikuja tabamiseks midagi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehega on võtnud ühendust kaks inimest, kes tundsid enda väitel fotodelt salapärase noamehe ära.
Pärnu Postimehega on võtnud ühendust kaks inimest, kes tundsid enda väitel fotodelt salapärase noamehe ära. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu pargipuude lõikuja loo peale pöördus Pärnu Postimehe poole arborist Ravel Reiljan, kes avaldas nördimust linnavalitsuse tegevusetuse üle noamehe tabamisel.

"Väga kahju, et linnavalitsus arvab alles nüüd, pärast probleemi kajastamist meedias, et on aeg politseisse avaldus teha," rääkis Reiljan. "Juhtisin oma kirjaga linna haljastuse spetsialisti tähelepanu puude lõikumisele juba 27. augustil. Uurisin, kas linn teavitab inimesi probleemist muu hulgas kohaliku meedia abil ning kas politseisse tehakse avaldus. Vastust ma ei saanud. Tundub, et siis ei huvitanud see veel kedagi. Tõenäoliselt oleks puude kahjustamine meedia sekkumiseta toppama jäänudki."

Arborist pöördus rae poole kohe, kui avastas rikutud puud Waldhofi pargis. Seal on vandaal lõikunud arusaamatu sümboli "V-I 15" kõigile pargi okaspuudele – kahjustada on saanud kümmekond taime. Kaks noaga sälgitud mändi on leitud Lastepargis, kuid pole võimatu, et kahjustatud puid on Pärnus veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles