Tõstamaa lasteaias valmis saal

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kenale ja soojale saalile otsitakse nüüd laiemat kasutust, seal saab pakkuda ringitegevust nii mudilastele kui kooliõpilastele,” ütles lasteaia direktor Kadi Adler.
“Kenale ja soojale saalile otsitakse nüüd laiemat kasutust, seal saab pakkuda ringitegevust nii mudilastele kui kooliõpilastele,” ütles lasteaia direktor Kadi Adler. Foto: Ants Liigus

“Saali akendes lõõtsus tuul ja see oli varem pime, kole ning külm ruum, kus keegi eriti olla ei tahtnud,” meenutas Tõstamaa lasteaia direktor Kadi Adler uuendatud saali rahulolevalt silmitsedes.

Saali seinale maalis kohalik kunstnik Ave Teeääre magnetvärvidega suure haralise perepuu, mille külge saab tähtpäevadel ja eri aastaaegadel kinnitada kaunistusi. “See on meie lasteaia väärtuste puu,” lausus Adler. Praegu toimuvad lasteaia saalis kaks korda nädalas mudilaste judotunnid, samuti muusika- ja liikumistunnid, edaspidi lauluring.

Tõstamaa vallavanema Toomas Rõhu teatel paikneb lasteaed multikeskuses, kus asuvad veel raamatukogu, käsitöökeskus, ilusalong ja tulevane tervisekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles