Pärnu neiu pälvis tulevikutalendi konkursil esikoha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisamari Viik poseerib Sütevaka humanitaargümnaasiumis seina taustal, mille on värviliseks maalinud sama kooli vilistlane kunstnik Flo Kasearu.
Liisamari Viik poseerib Sütevaka humanitaargümnaasiumis seina taustal, mille on värviliseks maalinud sama kooli vilistlane kunstnik Flo Kasearu. Foto: Urmas Luik

Maxima Eesti korraldatud andekatele noortele mõeldud stipendiumikonkursil Tulevikutalent 2015 pälvis kultuuritalendi kategoorias peaauhinna Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane Liisamari Viik.

15aastane kultuuritalent Liisamari Viik on noor kunstnik, kelle joonistused ja illustratsioonid on pälvinud positiivset tähelepanu kunstikonkurssidel. Liisamari tiitlipagasisse kuulub näiteks Ilon Wiklandi noore kunstniku preemia. Hoolimata noorest east on Liisamaril juba välja kujunenud äratuntav käekiri. Liisamari osaleb igal suvel Kihnu saarel ka kunstilaagrites.

Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe sõnul on tänavused stipendiaadid mitmekülgselt andekad noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles