Kaubanduskoda tunnustas maksu- ja tolliameti peadirektorit

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubanduskoda tunnustas teise klassi aumärgiga maksu- ja tolliameti peadirektorit Marek Helmi.
Kaubanduskoda tunnustas teise klassi aumärgiga maksu- ja tolliameti peadirektorit Marek Helmi. Foto: Kaubanduskoda

Laupäeval austas kaubanduskoda teise klassi aumärgiga Eesti ettevõtluse edendajana Pärnumaalt pärit maksu- ja tolliameti peadirektorit Marek Helmi.

"Oleme kaubanduskojas seisnud alati selle eest, et Eestis oleks rohkem ettevõtlikkust, et ettevõtjaks ja tööandjaks olemine, olgu kas või vaid iseendale, oleks tunnustatud," sõnas kaubanduskoja juhatuse esimees Toomas Luman ja lisas, et tänaseid aumärgi saajaid iseloomustab pikaajaline ja järjepidev panustamine Eesti ettevõtluskeskkonna kujundamisse.

Marek Helm on sündinud 1973. aastal Kuressaares, kuid veetnud suure osa noorpõlvest Pärnumaal, kus lõpetas 1992. aastal Vändra keskkooli.

Esimese klassi aumärgiga tunnustati eriliste teenete eest Eesti eelmist peaministrit Andrus Ansipit ja ettevõtjaid Jüri Käod ja Koit Uusi.

Teise klassi aumärgi said Swedbanki Balti pangaduse juht Priit Perens, Molycorp Silmet ASi juhatuse esimees David O`Brock ja maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.

Kolmanda klassi aumärgi pälvisid Eesti suursaadik Indias Viljar Lubi, välisministeeriumi kultuuri- ja äridiplomaatia büroo direktor Hele Karilaid ja kaubanduskoja Jõhvi esinduse juht Margus Ilmjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles