ETK muutus Coopiks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tarbijateühistute keskühistu kannab nüüd nime Coop Eesti. Foto on illustreeriv.
Eesti tarbijateühistute keskühistu kannab nüüd nime Coop Eesti. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti tarbijateühistute keskühistu (ETK) kannab nüüd nime Coop Eesti. Coop Vändra juhatuse esimees Gersti Kont selgitas Pärnu Postimehele, et ETK on juba kümme aastat olnud rahvusvahelise tarbijateühistute võrgustiku Coop liige ja nüüd kaubamärgid ühtlustatakse. Nii muutub senine ETK rahvusvahelistele koostööpartneritele paremini mõistetavaks.

Coopi märgiga tarbijateühistud jäävad juriidiliselt tegutsema oma senise nime, põhikirja ja rekvisiitidega. “Oleme jätkuvalt Eesti kapitalil tegutsevad ning eestimaalasi ja meie külalisi teenindavad ettevõtted,” lisas Kont.

Coop on lühend sõnast cooperative, mille eestikeelne vaste on kooperatiiv. “Seega hääldame oma uue kaubamärgi nime k-ga ehk koop,” selgitas Kont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles