Lapsed on tahvelnukust vaimustuses

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriidikuga jagub mässamist tükiks ajaks: nukule saab joonistada, tema lõngast juukseid pesta, kammida ja lõigata ning nukku ennast riietada.
Kriidikuga jagub mässamist tükiks ajaks: nukule saab joonistada, tema lõngast juukseid pesta, kammida ja lõigata ning nukku ennast riietada. Foto: Erakogu

Pärnus toimetav mittetulundusühing Pesapuu plaanib luua sotsiaalse ettevõtte, mis valmistab omapäraseid tahvelvärviga kaetud vineerist nukke ja klotse, kuhu lapsed saavad kriidiga peale joonistada ja nii lelu oma soovi järgi ümber kujundada.

Pesapuu eestvedaja, psühholoogi haridusega Evelyn Eichhorsti loodud Kriidiku-nimelised nukud ja klotsid võistlevad Ajujahi konkursil pääsu eest 30 parema idee sekka.

Erinevalt kümnetest konkurentidest, mis löövad esiti vaid särava ideega, on Pesapuu trump tõik, et mänguasjade prototüübid on juba käegakatsutavad. See on toimiv äriidee, Pesapuu esimesi nukke ja klotse proovinud Kergu lasteaia-algkooli lapsed sattusid Kriidikutest vaimustusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles