Tühjast ranna rajooni villast tehakse kortermaja

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ranna rajoonis aastaid kasutuseta seisnud Kuuse 3 majas algavad peagi ehitustööd, mille tulemusena hoone restaureeritakse ja laiendatakse ning sinna rajatakse korterid. Arhiivifoto.
Pärnu ranna rajoonis aastaid kasutuseta seisnud Kuuse 3 majas algavad peagi ehitustööd, mille tulemusena hoone restaureeritakse ja laiendatakse ning sinna rajatakse korterid. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu ranna rajoonis aastaid kasutuseta seisnud Kuuse 3 majas algavad peagi ehitustööd, mille tulemusena hoone restaureeritakse ja laiendatakse ning sinna rajatakse korterid.

Kuuse 3 kinnistu omanikuks on itaallasele Roberto de Silvestrile kuuluv osaühing Primus Balticum ja arendajaks on osaühing Colonna Kinnisvara, mille üks omanikke on samuti de Silvestri.

Colonna Kinnisvara esindaja Triinu Reinold ütles, et Kuuse 3 majja tuleb kolm korterit ja see ei ole otseselt äriprojekt. Teisisõnu ei pruugi suvepealinna hinnatuima elurajooni villas valmivad korterid vabamüüki minna, vaid neile leitakse kosilased Colonna Kinnisvara klientide seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles