Toomas Kivimägi: Sisejulgeolekumaja tuleb

Toomas Kivimägi
, Riigikogu liige (Reformierakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Pole vähimatki põhjust taganeda lubadusest, et Pärnu politseinikud saavad uued ja ajakohased ruumid. See on 2016. aasta riigieelarve eelnõus teise lugemise järelgi sees ja keegi pole teinud ettepanekut see sealt välja võtta.

Selles, et on tekkinud ajaline nihe seoses hoone maksumuse “hinnangulise” kallinemisega, pole midagi erakordset ja see ei anna põhjust väita, et “lunastust” ei tulegi. Ei tagane, vaid kordan: mul on piinlik, kui askeetlikes oludes politseinikud, uurijad ja paljud teised Pika tänava politseimajas töötavad. Enamgi: see on karjuv ebaõiglus!

Olen korduvalt rääkinud siseminister Hanno Pevkuriga, kes siinkohal on tellija esindaja. Pevkuri sõnum on, et projekti külmutatud ei ole, ent kuna on ekspertarvamus, mille järgi võib hoone minna oluliselt kallimaks kui eelarves raha, otsitakse lahendusi, et lubatud numbri sisse mahtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles