Jõuluvana Korstna tallu tuli EASi auhind

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana Korstna talu Tõstamaa vallas.
Jõuluvana Korstna talu Tõstamaa vallas. Foto: Urmas Luik

Jõuluvana Korstna talu Tõstamaa vallas pälvis ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskuse eriauhinna uuendusliku tootearenduse eest, mis Riina ja Enn Rannale anti üle eile õhtul MTÜ Eesti Maaturismi 15. aastapäevale pühendatud rändnäituse “Maaturismi edulood” esmaesitlusel.

Esmaesitlus toimus Harjumaal Koplimaa turismitalus, kus eriauhinnatud kümne projekti hulgas pälvis Pärnumaalt ainsana tunnustuse OÜ Kõpu Talu jõuluvana Korstna talu.

Riina ja Enn Rand rõõmustasid eriauhinnast kuuldes, sest Korstna talu on Maria talu pererahvas arendanud aktiivselt veidi üle aasta ajast, mil hooned said renoveeritud ja kohandatud külastajatele tegevusteks jõuluvana, jõulumemme ja päkapikkude juhendamisel. Talus on hobused, jänesed, linnud, kes lastele huvi pakuvad, nii majas, õues kui kõrvalhoonetes jagub põnevaid ettevõtmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles