Õde-venda avasid Are meiereis kaupluse-kohviku

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ege Riitsalu ja Ergo Sartakov tahavad Ares panustada personaalsele teenindusele ega pelga maal poodi pidada.
Ege Riitsalu ja Ergo Sartakov tahavad Ares panustada personaalsele teenindusele ega pelga maal poodi pidada. Foto: Ants Liigus

Pärnus Karusselli poodi-baari pidavad õde-venda Ege Riitsalu ja Ergo Sartakov otsustasid perefirmat laiendada ja avasid äsja Ares Via Baltica ääres ajaloolises meiereihoones kaupluse-kohviku.

“Puhtad ja kaupluse tarvis remonditud ruumid seisid tosin aastat tühjana. Terve küla survestas majaomanikku, et tehku siia pood,” meenutab Ergo Sartakov kaupluse-kohviku rajamist Aresse. Seni tuli Are asula elanikel toidupoe külastamiseks ületada liiklusohtlik magistraal. Nüüd saavad kohalikud poodide vahel valida.

Ergo ja Ege tegutsevad mõlemad aktiivselt mitmes valdkonnas. Ergo on energeetikainsener, kes töötab välja nutikodu lahendusi, ja Ege eesti filoloog, kes töötanud pealinna tipprestoranides keskastme juhina. Ettevõtjad said jaekaubanduses ristsed 2012. aastal, mil perefirma Punane Karussell OÜ avas Pärnus supelranda viival teel väikse toidupoe-baari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles