Töövarjutas enamik Pärnumaa koole

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövarjud said Pärnu Postimehes kätt proovida tänavaküsitluses, video tegemises ning artikli kirjutamises.
Töövarjud said Pärnu Postimehes kätt proovida tänavaküsitluses, video tegemises ning artikli kirjutamises. Foto: Andro Seppi

Kogu Eestis jälgisid õpilased eilsel töövarjupäeval nii linnapead kui näitlejaid, nukumeistrit ja kohtuarsti. Näiteks varjutasid Sindi gümnaasiumi õpilased Carmen Kivistik ja Kristiina Sild Tallinnas näitlejaid Priit Piusi ja Mart Toomet. Raeküla koolist käisid Karl Joonas Pulst ja Jarko Sooväli Pärnu linnapea varjuks.

“See on hea võimalus näha, kas unistuste amet on ikka see, mis arvad olevat,” rääkis Pärnu ühisgümnaasiumi direktori asetäitja Tiina Saarits.

Vändra gümnaasiumi kunstiõpetaja Maiga Tamm sõnas, et neil läks üks kunstihuviline õpilane pealinna Nuku muuseumisse nukumeistri töövarjuks. Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilane Karmen Vits tutvus nii lastearsti kui kohtueksperdi tööga. Neiu sõnutsi tekkis tal huvi kohtumeditsiini vastu krimisarju jälgides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles