Pärnakad esitlevad raamatut ja sooloplaati

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kuterit saadab juubelikontserdil klaveril Helin Kapten.
Toomas Kuterit saadab juubelikontserdil klaveril Helin Kapten. Foto: Ants Liigus

Laulja Toomas Kuter ja kunstnik Tiina Ojaste esitlevad täna, 20. novembril kell 18 Pärnu Kuninga tänava põhikooli aulas oma kahasse tehtud raamatut ja Kuter tutvustab oma uut sooloplaati, andes samas tasuta kontserdi, kus teda saadavad klaveril Helin Kapten, Andranik ja Hambardzum Kechek.

Kuter lausus, et ühtlasi tähistab ta oma 50 aasta sünnipäeva ja tänab kõiki neid, kellega ta on 35 aastat kultuuripõldu kündnud. Laulmisega alustas Kuter 15aastaselt ja esimese soolokontserdi andis paar aastat hiljem.

Plaadilt "Romanss" leiab 16 pala, millest valdav osa on Vene romansid, kuid on Ameerika ja Itaalia laulegi ja üks Franz Schuberti soololaul (lied). Plaadi puhul oli kontsertmeister Andranik Kechek ja helirežissöör Toomas Krall.

Kuteril on see teine sooloplaat, 2006. aastal ilmus talt "My Way".

Trükisoe raamat "Sa oled mu kuningas" koosneb Ojaste maalidest ja Kuteri luulest. Varem on nad koos välja andnud luule ja maalidega kalendri, samuti seob neid koostöö Pärnu Fabergé seltsis.

Kuter on varem avaldanud luulet, filosoofilisi novelle ja muinasjutte kuues raamatus eesti keeles. Jaanuaris ilmub tal Venemaal kolmas raamat vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles