Galerii: Ühisgümnaasium pidas sünnipäeva

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu ühisgümnaasium tähistas oma 154. aastapäeva kontserdiga. See oli kooli teine aastapäev valges koolimajas Kooli 13. Sünnipäeva tähistab kool aga uue õppesüsteemiga.

Gümnaasiumi arendusjuht Liis Raal-Virks sõnas, et kontsert juhatas sisse kooli juubeliaasta, mis kulmineerub 2016. aasta sügisel. "Vaatamata väärikale eale peab kool ajaga sammu ja kavandab juba tulevast õppeaastast sisulisi uuenduslikke lahendusi õppekorralduses," avaldas ta.

Nimelt on 1. septembrist 2016 igal õpilasel ühisgümnaasiumis võimalik kokku panna oma huvidest ja võimetest lähtuv õppekava, mis tõstab õpihuvi ja süvendab oma kooli tunnet.

Direktor Mart Kuuskmann kommenteeris Pärnu Postimehele, et kuigi põhiained jäävad ikka paika, tuleb muudatusi valikainetes. Kavas on luua moodulsüsteem. Sellise võimaluse saavad need, kes järgmisest õppeaastast kooli 10. klassi astuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles