Pärnu linna kaunimad kodud saavad autasu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima heakorraga teenindusettevõtteks Pärnu linnas nimetati tänavu Riia maantee 129 asuv Hahni pubi.
Parima heakorraga teenindusettevõtteks Pärnu linnas nimetati tänavu Riia maantee 129 asuv Hahni pubi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Esmaspäeval antakse Pärnus raekoja väikeses saalis üle konkursi „Kaunis kodu“ preemiad.
 

Žürii hindas juulist kuni septembrini 32 objekti, millest valiti välja kuus: neli väikeelamut eri linnaosades, üks korterelamu ja üks teenindusettevõte.

“Kaunis kodu” 2010. aasta võitjaks kinnitati parima väikeelamu kategoorias neli objekti: kesklinna linnaosas Suur-Kuke 19 (Aino Uustalu), Rääma linnaosas Tulika 3 (perekond Münzer), Ülejõe – Vana-Pärnu linnaosas Jakobi 14 (perekond Karu) ning Raeküla linnaosas Harju 35 (perekond Tuvi).

Parima heakorrastusega korruselamu kategoorias võitis kesklinna linnaosas asuv Seedri 4 ning parima heakorraga teenindusettevõtteks Pärnu linnas nimetati Riia mnt 129 asuv Hahni pubi, mis kuulub osaühingule Tuberkuloited.

Väikeelamute ja korruselamu esindajatele on välja pandud 1500 krooni suurune preemia ja tänukiri ning kõikidele hoonetele kinnitatav märk.

Konkursi  eesmärk on väärtustada linnakodanike tehtud tööd oma koduümbruse kaunistamisel, millega muutub meie kodulinn Pärnu kaunimaks.

Konkursile “Kaunis Eesti kodu” esitatakse 2011. aastal Eesti Vabariigi presidendile autasustamiseks eramud aadressidel Harju 35, Suur-Kuke 19, Tulika 3 ning Jakobi 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles