Uuest aastast saab endale keelata arvloterii ja spordiennustuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni said inimesed endale peale panna kasiinokeelu ehk keelata õnnemängudes osalemise, võimaldab uuest aastast jõustuv hasartmänguseaduse muudatus sõltuvusse kalduvatel inimestel endale keelata ka arvloterii mängimise ja spordiennustustustel osalemise.
Kui seni said inimesed endale peale panna kasiinokeelu ehk keelata õnnemängudes osalemise, võimaldab uuest aastast jõustuv hasartmänguseaduse muudatus sõltuvusse kalduvatel inimestel endale keelata ka arvloterii mängimise ja spordiennustustustel osalemise. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui seni said inimesed endale peale panna kasiinokeelu ehk keelata õnnemängudes osalemise, võimaldab uuest aastast jõustuv hasartmänguseaduse muudatus sõltuvusse kalduvatel inimestel endale keelata arvloterii mängimise ja spordiennustustustel osalemise.

Vastavalt hasartmänguseaduse muudatusele kohustub loterii korraldaja 1. jaanuarist võimaldama klassikalise loterii mängijale enda lisamist maksu- ja tolliameti (MTA) hasartmängu mängimise piirangutega isikute nimekirja.

"Uuest aastast peab Eesti Loto arvloteriide mängija iga kord kaupluse lototerminalist pileti ostmisel esitama müüjale ID-kaardi või muu isikut tõendava dokumendi oma isiku tuvastamiseks. Isikukood sisestatakse lototerminali, et kontrollida, kas inimene on maksu- ja tolliameti (MTA) enesevälistusnimekirjas. Seadusemuudatus ei laiene kiirloteriidele," rääkis Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles