Vibulaskja Reena Pärnat nimetati Eesti parimaks

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Lauri Habakuk

Eesti vibuliit tegi pühapäeval Pärnus Apollo kinos teatavaks tänavused Eesti parimad vibusportlased, parima naisvibulaskuri tiitli pälvis pärnakas Reena Pärnat.

Sellest hoolimata, et Pärnat püstitas sel aastal kaks Eesti rekordit, tuli tunnustus talle üllatusena. “Tõtt-öelda sain isegi äsja teada, et mind parimana tunnustatakse,” sõnas Järvakandi vibuklubi Ilvese ridadesse kuuluv põline pärnakas. “Ma küll aimasin, et võin parima naisvibulaskuri tiitli saada, kuid päris kindlalt ei teadnud.”

Pärnat tõdes pärast auhinna kättesaamist, et jääb tänavuse hooajaga rahule, kuid seniajani kripeldab põrumine maailmameistrivõistlustel Kopenhaagenis. “Ebaõnnestusin, kuna jäin enne võistlusi haigeks,” nimetas vibupiiga võimaliku põhjuse, miks ta piirdus tänavusel MMil 124. kohaga. “Võib-olla oleksin pidanud end enne vormitõusu rohkem hoidma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles