Vändras oodatakse jõuluvana asemel leivatööstuse ostjat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Iga ärajääv töökoht on kaotus,” ütles Vändra vallavanem Jaanus Rahula leivatööstuse OÜ Vändra Ökopagar tegevuse lõpetamise järel tööta jäänud 21 inimesele mõeldes.
“Iga ärajääv töökoht on kaotus,” ütles Vändra vallavanem Jaanus Rahula leivatööstuse OÜ Vändra Ökopagar tegevuse lõpetamise järel tööta jäänud 21 inimesele mõeldes. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa eduettevõte OÜ Vändra Ökopagar on likivideerimisel, selle põhiomanik ja juhataja Krista Assi näeb ainsa väljapääsuna ostjat, kes taasalustaks firmas ökoleibade küpsetamist.

Seis on sant, ettevõte võlgeb tootmise moderniseerimise järel pangale ligemale 685 000 eurot, miinust suurendavad võlad maksuametile, hankijatele ja töötajatel saamata palk, seega on pea kohal umbes miljoni euro suurune laenukirves. Varasid on ettevõttel kahe ja poole miljoni euro eest.

Stopanud plaan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles