Pärnumaa ainus leivatööstus seiskas tootmise

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Päevapealt võiks need tootmisliinid siin käivitada, kui leidub tõsine ostja,” mainib OÜ Vändra Ökopagari omanik Krista Assi.
“Päevapealt võiks need tootmisliinid siin käivitada, kui leidub tõsine ostja,” mainib OÜ Vändra Ökopagari omanik Krista Assi. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimehe asutaja Jannseni nimelisel tänaval OÜ Vändra Ökopagari tootmishoones valitseb haudvaikus.

Ettevõtte 20 aastaga nullist üles töötanud juhataja-põhiomanik Krista Assi seisatab keset tühja tsehhi, kus juba paar nädalat ei ole levinud ahvatlevat leiva- ega saialõhna.

“Viimane toodang läks siit välja 11. novembril, eelmisel päeval küpsetatud ökoteraleib ja ökorukkileib. Kutsusin töötajad kokku ja selgitasin, mis olukorras oleme,” räägib Assi väliselt rahulikult, kuid südames muretseb ta nende 21 kvalifitseeritud töötaja pärast, kelle töötukassa peab arvele võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles