Mai kooli võistkond tegi oma äpi

, Pärnu Mai kooli infojuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kooli õpilased TransferWise'i korraldatava Challenge-sarja avaüritusel.
Mai kooli õpilased TransferWise'i korraldatava Challenge-sarja avaüritusel. Foto: Erakogu

Pärnu Mai kooli 3D printimise 3D Kajakad meeskond osales laupäeval Tallinnas Eesti tuntuima start-up’i TransferWise'i korraldatava Challenge-sarja avaüritusel, kus võistlevad enamasti noored ettevõtjad ja tudengid.

Mai koolist osalesid kaheksandate klasside õpilased Villu Liivla, Maria Pärnpuu ja Anastasia Bedrataja, neid saatis infojuht Hanno Saks.

Oli valida, kas õpilased on niisama pealtvaatajad või liituvad moodustatavate võistkondadega, et hackathloni olemust päriselt ja otseselt kogeda. Esmal sai valitud vaatleja staatus.

Mis siis on TransferWise’i hackathon?

See on sündmus, kus hackathon’i entusiastid ja TransferWise’i töötajad kogunevad ühel hullul päeval ja jagavad ideid ning teadmisi, peale selle töötavad välja mõne laheda asja sellises kategoorias nagu FinTech (rahamajandus+tehnoloogia).

Kohal olid ülihead mentorid, näiteks Mai kooli meeskonda juhendas Rait Arro. TransferWise’i kaasasutaja Kristo Käärmann tutvustas, kuidas tekkis suurepärane mõte luua TransferWise. Pakuti tonnide viisi vahvaid kogemusi ja tutvusi oma ala entusiastidega.

Mis on kõige tähtsam – Mai kooli meeskond sai esimesse staadiumisse valmis oma äpi! Tänud meie mentorile Raidile, kes oskuslikult suunas noori mõtlema ja õigeid küsimusi esitama, lõpuks oli toode sündinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles