Jaak Juske: Pärnakad, te elate uskumatult põneva ajalooga linnas

Kaupo Meiel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usuteadust ja ajalugu õppinud Jaak Juske esitleb raamatut “Lood unustatud Pärnust” suvepealinnas küll alles jaanuari alguses, kuid poelettidele on uudisteos jõudmas juba nüüd.
Usuteadust ja ajalugu õppinud Jaak Juske esitleb raamatut “Lood unustatud Pärnust” suvepealinnas küll alles jaanuari alguses, kuid poelettidele on uudisteos jõudmas juba nüüd. Foto: Erik Prozes / Postimees

Jaak Juske ajalooraamatud viivad lugejad rännakutele unustatud Tallinna, Tartusse, Narva ja nüüd Pärnussegi, mille keskaegseil tänavail saab autori juhtimisel neli jalutuskäiku ette võtta.

Juske vastne raamat “Lood unustatud Pärnust” sisaldab lugusid ja sadakond fotot, mis aitavad linna uue pilguga vaadata nii pärnakail kui kõigil teistel, kes Eesti ajaloo vastu huvi tunnevad. Kõik Pärnu saladused pole raamatus küll lahendatud – see polegi eesmärk –, kuid Juske sõnas kindlalt, et pärnakad elavad uskumatult põneva ajalooga linnas.

Jaak Juske, milline on teie isiklik seos Pärnuga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles