Viimane triibuline hruštšovka saab uue kuue

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistu esimees Sergei Saglo on rahul, et viimane kulunud triibuline elamu Jannseni tänava paneelmajade rodust saab tulevaks sügiseks uue välimuse.
Ühistu esimees Sergei Saglo on rahul, et viimane kulunud triibuline elamu Jannseni tänava paneelmajade rodust saab tulevaks sügiseks uue välimuse. Foto: Urmas Luik

Kui kõik kulgeb plaanikohaselt, on Jannseni 8 asuv hruštšovka esimene Pärnus rekonstrueeritav kortermaja, kuhu paigaldatakse soojuspumpadega soojatagastusega ventilatsioonisüsteem.

“Kuna soojatagastusega ventilatsioonisüsteemi tarvis on vaja paigaldada pööningule soojuspumbad, arvutavad projekteerijad praegu, kas paigaldada nende tööks vajaliku elektri saamiseks katusele päiksepaneelid,” kirjeldas Jannseni 8 korterühistu esimees ja haldur Sergei Saglo.

Kinnisvarahalduri kutsetunnistusega Saglo on Pärnus mitme korteriühistu juhatuse liige ja haldur ning sattunud ühistute etteotsa vastuoludest ja jagelemisest tüdinenud majarahva palvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles