Üha rohkem eestlasi veedab pühad kodunt väljas

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti inimesed on avastanud, et Pärnus on talvelgi mõnus puhata. Estonia SPA Hotelsi sel suvel avatud kuurordihotellis ja spaas peatub pühade aegu palju eestlasi.
Eesti inimesed on avastanud, et Pärnus on talvelgi mõnus puhata. Estonia SPA Hotelsi sel suvel avatud kuurordihotellis ja spaas peatub pühade aegu palju eestlasi. Foto: Ants Liigus

Kui tavaliselt täidavad aasta lõpus Pärnu spaad ja hotellid külalised võõrsilt, siis tänavu peatub siin pühade aegu palju eestlasigi.

Estonia SPA Hotelsi müügi- ja turundusjuhi Ave Pilli jutu järgi on kaasmaalased Estonia suvel avatud kuurordihotelli ja spaa üles leidnud ja oskavad hinnata eestipärast hotellikontseptsiooni.

“Mis puudutab pühadeperioodi, siis see möödub meil meeleolukate kontsertide saatel. Restoranis Noot astuvad üles Kõrsikud ja 23. detsembri õhtul toimub spaa- ja konverentsimaja suures saalis Tanja Mihhailova ja Mikk Saare jõulukontsert,” tutvustas Pill. Lisades, et muusikalised üleastumised ei ole mõeldud ainult hotellis ööbivatele külalistele mujalt Eestist, Lätist ja Soomest, vaid oodatud on pärnakadki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles