Neli restorani jõudis Eesti tippude sekka

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamajaka kohviku ettekandjal Laura Tsupsmanil on hea meel, et inimesed kalatoite hindavad.
Kalamajaka kohviku ettekandjal Laura Tsupsmanil on hea meel, et inimesed kalatoite hindavad. Foto: Ants Liigus

Eesti tänavuste parimate söögikohtade hulka pääsesid Pärnust Lime Lounge, Kalamajaka kohvik, kohvik-restoran Piparmünt ja restoran Raimond.

Pärnu söögikohtadest jõudis pingereas kõrgeimale Lime Lounge, mille juhataja Ly Melts usub, et neile tõi pääsu hinnatute sekka südamega tehtud töö.

“Me ei loo inimestele lihtsalt toidukordi, vaid elamusi. See toobki külastajad ikka ja jälle tagasi ning on meile suur innustus,” lausus Melts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles