Kodulinna tundmise viktoriini võitsid Kuninga ja Sütevaka võistkond

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gümnaasiumide arvestuses saavutas esikoha Sütevaka.
Gümnaasiumide arvestuses saavutas esikoha Sütevaka. Foto: Pärnu linnavalitsus

Eile Pärnu keskraamatukogus toimunud traditsioonilise koolinoorte viktoriini "Meie Pärnu" võitsid Kuninga tänava põhikooli ja Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond.

Viktoriin korraldati kahes osas. Esmalt panid oma teadmised proovile 7.–9. klasside õpilased. Põhikooliastmes võitis Kuninga tänava põhikool, teise koha saavutas Rääma põhikool ja kolmandaks tuli Sütevaka humanitaargümnaasium.

Gümnaasiumide arvestuses saavutas esikoha Sütevaka.

17. korda toimunud viktoriin oli mõeldud koolinoorte teadmiste süvendamiseks. Esitati15 küsimust, mis keskendusid teemadele "Muusika ja Pärnu", "Supeluse tänav ja ümbrus" ja "Linnajuhtimine".

Küsimused koostasid Triin Kolts, MTÜ Pärnu Giidide Ühing ja Ene Roost ja Pärnu keskraamatukogu muusikaosakond. Auhinnad panid välja Pärnu Keskus, Pärnu Postimees, Tervise Paradiisi spaahotell ja veekeskus, pitsarestoran Steffani, Strand SPA & konverentsihotell, Gruusia restoran Kolhethi, Estonia Resort Hotel & SPA ja Endla teater.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles