Kodanikupäeva aumärgi pälvib kaks tegusat naist

Sirle Matt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseministeerium tunnustab täna Tallinnas Margo Orupõldu, kes aitab Pärnumaal kaasa lähisuhtevägivalla probleemide vähendamisele.
Siseministeerium tunnustab täna Tallinnas Margo Orupõldu, kes aitab Pärnumaal kaasa lähisuhtevägivalla probleemide vähendamisele. Foto: Urmas Luik

Tänasel kodanikupäeval tunnustab siseministeerium aumärgiga Pärnu naiste varjupaiga asutajaliiget ja juhatajat Margo Orupõldu ning Pärnumaa Kodukandi eestvedajat ja kohaliku elu edendajat Kadri-Aija Viiki.

Margo Orupõld pälvib tunnustuse kui sotsiaalselt tundlik inimene, kes aitab kaasa lähisuhtevägivalla probleemide vähendamisele. Seda valdkonda peab ta oma tegevustes kõige olulisemaks, sest lähisuhtevägivalla puhul vajab ohver tuge.

Orupõld arendab ja toetab maapiirkonnas naiste ettevõtlikkustki, olles nii mentor kui võimaluste andja. Kõike seda teeb ta oma sõnul lähikondsete ja võrgustiku toel. “Kui on põnev, on aega,” kirjeldab ta tihedaid tööpäevi, kuhu mahub tegutsemist rohkem kui 24 tunni jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles