Ortodontiakeskuse omanik soovib osta Pärnu hambapolikliiniku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu hambapolikliinik.
Pärnu hambapolikliinik. Foto: Henn Soodla

AS Testfilmi valdusettevõte OÜ Ortodontia Invest soovib omandada AS Pärnu Hambapolikliiniku, et laiendada oma tegevust unemeditsiini ja otorinolarüngoloogia valdkonnas väljapoole Tallinna ja Tartut.

Pärnu Hambapolikliiniku aktsiad kuuluvad viie võrdse osana Anu Tuhkrule, Maaja Vollile, Malle Korgile, Maret Truuverdile ja Tiiu Umalasele, kes soovivad end aktiivsest äritegevusest taandada, seisab koondumise kokkuvõttes. Pärnu Hambapolikliinikul on hambaravikabinetid Pärnus, Paikusel, Lihulas, Kihnus ja Hiiumaal. Samuti on ettevõttel kaks hambalaborit, mis tegelevad proteeside valmistamisega.

Testfilm Grupi juhtkond soovib jällegi laiendada enda tegevust unemeditsiini ja otorinolarüngoloogia alal väljapoole Tallinna ja Tartut, milleks sobib Pärnu Hambapolikliiniku senine platvorm ja mille lõppväljund on nimetatud tegevusvaldkondades kliendibaasi laiendamine ja kinnistamine kogu Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles