Linnavalitsuse avatud uksest sisenes vaid mõni üksik pärnakas

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud uste päev Pärnu raehoones kestis täna küll kaks tundi, kuid linnavalitsuse teatel on inimesed neile igal argipäeval külla oodatud.
Avatud uste päev Pärnu raehoones kestis täna küll kaks tundi, kuid linnavalitsuse teatel on inimesed neile igal argipäeval külla oodatud. Foto: Ants Liigus

Hoolimata sellest, et täna hommikul kella kümnest kuni südapäevani olid Pärnu rae uksed kõigile valla, linlased avatud uste päeva vastu huvi üles ei näidanud.

Kella poole üheteistkümne aegu jäid linnavalitsuse fuajees silma peaasjalikult inimesed, kes suundusid sotsiaalosakonda toimetulekutoetuse järele. Samal ajal oli raehoonesse tulnud teisigi linlasi, kes olid tulnud asja pärast – mitte puht uudishimust – majas toimuvat kaema.

Niisiis oli täna linnavalitsuses tavaline tööpäev. "Avatud uste päev möödus linnavalitsuses rahulikult ja suurt inimhulka siia ei kogunenud," sõnas linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap. "Võib öelda, et ennelõunane aeg möödus pigem tavapärases töörütmis."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles