Võrkpallurite kalender on tihe

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallurid (sinises) teenisid Eesti karikavõistluste esimeses poolfinaalmängus Järvamaa klubi vastu blokiga 12 punkti ja lõid seitse serviässa.
Pärnu võrkpallurid (sinises) teenisid Eesti karikavõistluste esimeses poolfinaalmängus Järvamaa klubi vastu blokiga 12 punkti ja lõid seitse serviässa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidas kolmapäeval Eesti karikavõistluste esimese poolfinaalkohtumise, nädalavahetusel võõrustatakse kaht Läti klubi, kolm päeva hiljem on euromäng Ungaris Kaposvaris.

Eesti karikavõistluste poolfinaalmäng Paides Järvamaa klubiga kestis, kuna jõud olid ebavõrdsed, koos kõigi pausidega 77 minutit ja lõppes pärnakate 3:0 võiduga. Vastuhakku oli vaid teises geimis, mille Pärnu võitis 25:21, esimeses ja kolmandas geimis sai Järvamaa VK vastavalt 11 ja 14 punkti.

“Meie mäng logises igast kandist, eriti kõrbesime pallingu vastuvõtul,” nentis järvamaalaste treener Villi Vantsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles