Ise abilinnapea, aga elab nagu hipster

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Rainer Aavik on oma põlvkonna nägu. Ta armastab moodsaid trende, ent peab ka lugu vanast, katsetab julgelt uut, kuid jahib samas vintage’it. Ühesõnaga – hipster mis hipster.
Pärnu abilinnapea Rainer Aavik on oma põlvkonna nägu. Ta armastab moodsaid trende, ent peab ka lugu vanast, katsetab julgelt uut, kuid jahib samas vintage’it. Ühesõnaga – hipster mis hipster. Foto: Urmas Luik

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik on eesti mehe kohta harjumatult avameelne ja silmatorkav, üldse mitte igav ja kuiv, nagu tema positsiooniga inimesest võiks arvata.

Julge ja stiiliteadlik on ka abilinnapea väike vastremonditud korter Uus-Saugas. Pisike õdus poissmehepesa, mille interjöör on inspireeritud ühest väikesest Pariisi korterist.

Tõe huvides olgu mainitud, et ehkki Aaviku kodu mõjub poissmehelikult, on korteri omanik võetud mees, aga tema teine pool elab ja töötab Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles