Uued pillid panevad koolis tunnid helisema

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilane Carina Aasa, õpetaja Arvi Sommer ja kontsertmeister Jaana Vetšerkovskaja näitavad uusi nn üleminekupille: metsasarve, trombooni ja kornetit.
Õpilane Carina Aasa, õpetaja Arvi Sommer ja kontsertmeister Jaana Vetšerkovskaja näitavad uusi nn üleminekupille: metsasarve, trombooni ja kornetit. Foto: Urmas Luik

Pärnu muusikakoolil on olnud hea aasta, sest tänu projektidele ja kingitustele sai võimalikuks kvaliteetsete ja kallite pillide soetamine.

“Väga lahe pill!” keerutas muusikakooli flöödiõpilane Sirle Allikivi esmaspäeval käes uhiuut hõbedasäralist bassflööti. “Lugusid mängida pole ma veel proovinud, sest mul pole esialgu noote, aga kõlab väga hästi.”

Pärnu muusikakoolis õpib flööti ligemale 40 õpilast, kuid bassflöödiga hakkab õpetaja Marju Mäe jutu järgi harjutama just Sirle, sest seitse aastat sihikindlalt flöödimängu õppinud tüdruk avaldas selleks suurt soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles