Tootsi õpilased küpsetasid mudilastele vahvleid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi lasteaia mudilased rõõmustasid vahvlikandiku üle, mille andis neile 4H klubi Kärmed Tootsikad nimel üle Dan Safonov, üks vahvlimeister.
Tootsi lasteaia mudilased rõõmustasid vahvlikandiku üle, mille andis neile 4H klubi Kärmed Tootsikad nimel üle Dan Safonov, üks vahvlimeister. Foto: Ants Liigus

Tootsi kooli õpilased noorteühingu 4H klubist Kärmed Tootsikad küpsetasid kadripäevaks 40 vahvlit ja 75 muffinit ning kostitasid hooldekodu ja lasteaeda.

“Küpsetasime kolm plaaditäit muffineid ja panime maitseks mustikaid,” rääkis muffinimeister Daily Raudsepp, kellele olid 75 kenasti pakendatud muffini küpsetamisel abiks koolivennad Kardo Erm, Dan Safonov ja Renee Balent.

Hooldekodus laulsid külakosti toojad kadrilaulu ja nendega ühinesid hõbedapäised kostitatavad. Hooldekodu tegevusjuht Tiiu Kolga kinnitas teadete tahvlile kenasti kujundatud lehe, millega klubi Kärmed Tootsikad soovib kauneid saabuvaid pühi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles